Kajszibarack

Forgalmazott kajszi fajtáink

Bergeron
Bergeron

A Bergeron klasszikus, narancsárgás bőrű, részben élénpiros francia sárgabarack fajta, egyike a nagyobb gyümölcsű kajszibarackoknak. A Bergeron sárgabarack frissen fogyasztható, sokoldalú kulináris gyümölcs, tökéletes választás egy francia stílusú sárgabarack pitéhez.

Bergarouge
Bergarouge

Francia nemesítésű Bergeron-hibrid kajszibarack. Kissé lapított kerekded gyümölcse mély narancs, pirospozsgás színéről és nagy méretéről könnyen felismerhető. Szaftos, édes, alacsony savtartalmú húsa miatt nagyon kedvelt gyümölcs, frissen fogyasztva érvényesül a legjobban.

Orange Red
Orange Red

Hosszúkás gyümölcsű, a lilától a narancsig terjedő színpompás bőrű gyümölcs, mely a napsütés hatására jellegzetes pöttyes textúrát kap. Húsa szilárd, tartós, íze kiegyensúlyozott. Akár frissen fogyasztva, akár konyhai felhasználásra is kitűnő választás.

Flavorcot
Flavor Cot

A Flavorcot az Egyesült Államokból származó új nemesítésű sárgabarack fajta. Ez a júliusi érésű fajta az egyik legízletesebb kajszibarack, így ideális például lekvár főzéshez.

Pinkcot
Pink Cot

Francia nemesítésű, nagy, kerekded, fényes narancssárga, pirossal fedett, gyümölcsű fajta. Termése lédús, harmonikus ízű, aromás, Friss fogyasztásra és befőzésre egyaránt alkalmas, jól tárolható sárgabarack.

Goldrich
Goldrich

Aranysárga bőrű, hatalmas gyümölcsű, kemény húsú, jól eltartható sárgabarack fajta. Elsősorban konyhai felhasználásra ajánljuk.